رئیس سازمان سینمایی گفت: احیای ظرفیتهای مغفول مانده سینما، ارتقای کیفی تولیدات سینمایی به مدد رویکردهای دانشبنیان و فناوریهای نوین و تلاش برای بهبود اقتصاد سینما از مهمترین اولویتهای پژوهشمحور این سازمان است.
به گزارش سینمای خانگی از روابط عمومی ششمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران، محمد خزاعی در پیامی به این رویداد نوشت: هنر، شکوهبخشی به حقیقتهای پیدا و پنهان هستی است و هنرمند به زبان راز و رمز، زیباترین وجوه حقایق را به تصویر میکشد. اندوخته و آموختهای که وجه قرابت همه پدیدههای هنری است و به همخونی نگرهها و نگارههای هنری بدل شده است.
وی افزود: «سینما» مولود وحدت هنرها و متولد نظام نوین صنعتهنر بوده و بایسته است که به پشتوانه پژوهش، در تکمیل ظرفیتها و توسعه اثرگذاری آن، آتیهای روشنتر برای علاقهمندان و مخاطبان آن پیشبینی کرد. معتقدیم پژوهش، تضمین آگاهی، ترسیم ارزشها و تثبیت سرمایههای انسانی است و پژوهشگر با کشف و دریافت حقیقت، مسیر مقصد غایی انسان را هموار میسازد.
خزاعی در این پیام ادامه داد: رجوع به اهل اندیشه و اعتماد به یافتههای پژوهشی، تکریم خردورزی و صیانت از فرهیختگانی است که به چراغ دانش خویش، روشنای راهها و رهروان روزگار خویش و دیگر روزگارانند. از این رو «جایزه پژوهش سال سینمای ایران» در تلاش است تا با ترویج اخلاق، آگاهی و امید، چشمانداز روشنی از سینمای ایران اسلامی تعریف کند که در غنابخشی به کارنامه زرین سینمای انقلاب و به نمایش گذاشتن اندیشه و اندیشمندان سینمای این سرزمین سربلند باشد.
وی تاکید کرد: احیای ظرفیتهای مغفول مانده سینما، ارتقای کیفی تولیدات سینمایی به مدد رویکردهای دانشبنیان و فناوریهای نوین و تلاش برای بهبود اقتصاد سینما از مهمترین اولویتهای پژوهشمحور سازمان سینمایی است که بازتاب آن در محورهای پیشنهادی فراخوان این دوره از جایزه پژوهش سینمایی مشهود است.
خزاعی گفت: با تقدیر از ایدههای ابتکاری دستاندرکاران متعهد این رویداد امید آن دارم که پژوهشگران خلاق در ذیل تلاشهای پژوهشی خویش، اقناع فکری سینماگران و رضایت ذوقی مخاطبان سینمای ایران را در گستره ملی و بینالمللی فراهم کنند و به قدر و قیمت سینمای انقلاب اسلامی بیافزایند.
ششمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران به دبیری قادر آشنا برگزار میشود.