زنان ایرانی در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری کشور نقش بی بدیلی ایفا کرده اند/ بیش ۳۶ درصد اعضای صندوق هنر را زنان تشکیل می دهند

سینمای خانگی: سيد مجيد پور احمدي به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن، گزارشي در خصوص بهره‌مندي بيش از ۳۷ هزار بانوي هنرمند از خدمات صندوق اعتباري هنر ارائه کرد. مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ضمن تبریک ایام میلاد حضرت زهرا (س) و گرامیداشت هفته زن، گفت: سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به شایستگی در تقویم کشورمان به عنوان بزرگداشت مقام زن و روز مادر نامگذاری شده است و بانوان ما با پیروی از سیره حضرت فاطمه زهرا(س) در جهت کمال متعالی گام برمی دارند.  

به گزارش سینمای خانگی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به جایگاه زنان ایرانی در حوزه فرهنگ و هنر کشور گفت: پس از انقلاب اسلامی با رشد روزافزون مراکز آموزشی و فرهنگی ، حضور زنان در عرصه فرهنگ و هنر تسهیل شد. باعث افتخار است که در حال حاضر زنان ایرانی نقش محوری در اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی ایفا می کنند و حضور زنان ما در این حوزه در سایه مردان قرار ندارد و با تلاش مستمر آنها اکنون موقعیت آنها در رشته های مختلف هنری ارتقاء یافته است.


پوراحمدی در ادامه با تشریح مجموع اقدامات و خدمات ارائه شده به بانوان عضو صندوق اعتباری هنر اظهار کرد: از ۱۰۲ هزار عضو صندوق بیش از ۳۷ هزار نفر را بانوان هنرمند شامل می شوند.


وی با اشاره به معرفی بیش از ۶۴ هزار نفر از اعضای صندوق به سازمان تأمین بیمه تأمین اجتماعی و برخورداری بیش از ۲۶ هزار بیمه شده اصلی (بدون احتساب افراد تحت تکفل) از خدمات بیمه تکمیلی افزود: از این تعداد قریب به ۲۵ هزار نفر از بانوان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و قریب به ۹ هزار نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند.


مدیر عامل صندوق اعتباری هنر ادامه داد: ۶۳ نفر از بانوان دارای نشان درجه یک هنری از مزایای طرح تکریم برخوردار هستند. همچنین ۳۴۵ از زنانی که بنا بر دلایلی از قبیل کهولت سن، عائله‌مندی، بیماری و از کار افتادگی قادر به تامین حداقل معاش زندگی خویش نبوده در قالب طرح سلوا کمک مستمری دریافت می کنند.


پوراحمدی در بخش دیگری از سخنان خود به تخصیص تسهیلات اشاره کرد و گفت:در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۱ میلیارد تومان تسهیلات ضروری و کارآفرینی به هزار و ۱۱۷ نفر از بانوان عضو تخصیص یافت. همچنین ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض به ۷۱۰ نفر از آنها پرداخت شده است.


مدیرعامل صندوق اعتباری هنر درباره برنامه های صندوق اعتباری هنر در حوزه زنان و خانواده اظهار داشت: یکی از اهداف صندوق اعتباری هنر فراهم آوردن زمینه‌های لازم برای توانمندسازی و تقویت نقش زنان هنرمند در اعتلای فرهنگ و هنر کشور است. از این رو   حمایت از بانوان مستعد به ویژه در مناطق کم برخوردار، حمایت از طرح های اشتغال زا و کارآفرینی زنان هنرمند، تکریم و تجلیل از بانوان توانمند و نخبه در زمینه‌های فرهنگی و هنری از برنامه های مهم صندوق اعتباری هنر است.

دیدگاهتان را بنویسید