گران کردن بلیت؛ درد سینما با این نسخه مداوا میشود؟
گران شدن بلیت سینما در روزگاری که تورم روی همه چیز تاثیرگذار بوده است و روشن نگاه داشتن چراغ سینما به حربه های مختلفی از جمله افزایش قیمت بلیت نیازمند است با واکنش چندانی مواجه نشد و این مسئله از چند زاویه قابل بررسی است.
به گزارش سینمای خانگی از برنا، مدیران و مسئولین سینمایی در کنار صاحبان سینما و پخش معتقد هستند باید بلیت سینما در شرایط فعلی افزایش پیدا کند تا هم سالن های سینما بتوانند چرخ این سینمای نابلد در گیشه را بچرخانند هم صاحبان فیلم بتوانند از پس هزینه های هنگفت تولید که این روزها سر به فلک می زند برآیند.
این روزها ساخت یک فیلم سینمایی جدا از اینکه مسیر سخت تولید را پیش روی سازندگان می گذارد چالش هایی چون ؛
– جذب سرمایه گذار
– دستمزد بازیگران
– مهیا سازی لوکیشن
– تجهیزات
و …
نیز برای تهیه کنندگان و کارگردانان وجود دارد که هر کدام در بحث عدد و رقم ساخت آثار سینمایی موثر است.
در واقع عدم بازگشت سرمایه در سینما نگرانی بسیاری از اهالی سینما را به همراه دارد و این مسئله باعث شده است که کیفیت فیلم های سینمایی به دلیل افزودن گزینه های موثر در فروش با افت شدید مواجه گردد.
در طول سالهای اخیر سینمای کمدی با فروش میلیاردی تا جای ممکن این مسئولیت وماموریت را به دوش کشیده است اما مگر می توان دیگر به سراغ بازیگرهای معروف ژانر کمدی رفت و با عدد و رقمهایی که این روزها از سمت آنها شنیده می شود با هزینه های معمولی فیلم کمدی ساخت؟
با تمام این اوصاف درخواست افزایش قیمت بلیت به 60 هزار تومان در چند روز اخیر نقل محافل سینمایی شد و جالب اینکه نه تنها از سوی خانواده سینما که از سوی مخاطبان سینما نیز با واکنشی مواجه نشد اما حتی کسانی که به ظاهر با این افزایش قیمت موافق هستند خوب می دانند سالن های خالی از تماشاگر سال گذشته سینما با افزایش قیمت خالی تر خواهد شد و عملا با این افزایش قیمت که انصافا به حق تصیم گیری شده است ما به چراغ های سوسو کننده سینما فرصت خاموشی می دهیم .
سینما به مدیریتی متفاوت از داستان اقتصاد گیشه احتیاج دارد در واقع اگر قرار است سینما روی پا بماند باید اقتصاد بیمار سینما را با شیوه هایی جدا از آن چه در حال رخ دادن است معالجه کرد.
وضیعت اقتصادی مردم و به خصوص علاقمندان سینما در سال گذشته طوری بود که ترجیح می دادند فیلم را از طریق پلتفرم ها با کمی صبوری ببینند و در سال جدید بدیهی است که نتوانند با افزایش حتی منعطف بلیت های سینما در سالن حاضر شوند و تهیه بلیت کنند.
اگرچه تصمیم مدیران و خانواده سینما بر گرانی بلیت رخ داده است والبته در این باب به یک درجه بندی سینمایی نیز رسیده ایم اما باید اذعان داشت که این راهکار ناجی اوضاع و احوال گیشه سینما نخواهد بود.
سینما به یک تفکر اقتصادی دیگر نیازمند است.
شاید بهتر باشد به یک حامی جدی در بدنه دولت برسیم.
شاید یک سوبسید !
شاید یک نگاه اقتصادی با ابعاد فرهنگی
در واقع برای علاج سینمایی که در بحث محتوا به یک استاندارد رسیده است و حالا به دلیل شرایط اقتصادی و تورم سرسام آور پیش رو در بحث تولید به چه کنم چه کنم افتاده است نمی شود روی جیب مخاطبی که برای سینما آمدن دودل است حساب کرد