نماد سایت پایگاه خبری سینمای خانگی

شباهت «در آغوش درخت» به آثار میرکریمی؟ خوشحالم!

بابک خواجه پاشا کارگردان فیلم سینمایی “در آغوش درخت” در واکنش به سوالی درباره شباهت فیلمش به سینمای رضا میرکریمی گفت اگر این شباهت وجود داشته باشد بسیار خوشحال است.

به گزارش سینمای خانگی به نقل از مهر، نشست خبری فیلم سینمایی در آغوش درخت به کارگردانی بابک خواجه پاشا و تهیه‌کنندگی سجاد نصرالهی‌نسب عصر امروز پنجشنبه ۲۰ بهمن ماه در پردیس سینمایی ملت برگزار شد، در این نشست روح الله زمانی، رایان لطفی، اهورا لطفی، جواد قامتی بازیگران، ایمان کرمیان طراح جلوه‌های ویژه میدانی کارگردان و تهیه کننده را همراهی کردند.

در ابتدای نشست، نصرالهی تهیه کننده فیلم گفت: از اوایل سال جاری کار طرح و فیلمنامه را پیگیری کردیم و تیرماه فیلم کلید خورد.

خواجه پاشا کارگردان بیان کرد: این فیلم را به تمام مادران شریف ایرانی تقدیم می‌کنم. دغدغه خانواده برای من همیشه مهم بوده چرا که با آن می‌توان جامعه، اقتصاد و فرهنگ را اصلاح کرد اما حالا در حال ضربه خوردن است. چرا که این روزها آمار طلاق بالا می‌رود و کودکان در حال صدمه خوردن به دلیل این اتفاق هستند باید خیلی کار کرد تا مانع این اتفاق شویم.

نصرالهی درباره غیبت مارال بنی آدم توضیح داد: او در برف و ترافیک مانده و بعید می دانم به نشست برسد.

خواجه پاشا ادامه داد: پیام این فیلم فقدان است، احساس می‌کنم هیچ نعمتی مهم‌تر از فرزند نیست، بچه خیلی عزیز و محترم است و می‌تواند جهان را تغییر دهد اما حرمت کودک نگه داشته نمی‌شود و من خواستم نشان دهم که باید هوای خانواده و فرزند را داشته باشیم. سینمای ایران سینمای اخلاق و معرفت است و باید از آن برای انتقال این پیام استفاده کرد. یک دهه است که به سمت یک سینمای خاکستری حرکت کردیم که شبیه اروپای شرقی است. این درحالی است که سینمای ما سینمای رنگ است و باید به آن بازگردیم مانند آثار کیارستمی یا مجید مجیدی و رضا میرکریمی.

اهورا لطفی بازیگر فیلم نیز توضیح داد: به بازیگری بسیار علاقه مندم، برای نقش تمرین کرده بودم اما گاهی جلوی دوربین استرس می‌گرفتم.

روح الله زمانی گفت: در تمام مدت فعالیت خود در سینما تلاش کردم و سعی می‌کنم موقعیت خود را حفظ کنم. قبل از فیلم خورشید واقعاً مجبور به کار بودم و زمانی برای درس خواندن نداشتم. اما بعد از خورشید موقعیت من تغییر کرد و سعی می‌کنم خود را رشد دهم و به تحصیل خود ادامه می‌دهم.

قامتی بازیگر فیلم نیز بیان کرد: اگر فیلمسازان بدانند ارومیه چه بهشتی برای فیلمسازی است هیچ وقت از آن جدا نمی‌شوند. بازیگر اگر پارتنر خوبی داشته باشد می‌تواند از نقش خود به خوبی بر بیاید. از حضور در این فیلم خوشحالم فیلمی که می‌تواند به خوبی با مخاطب خود ارتباط برقرار کند.

محمد فکوری فیلمبردار پروژه توضیح داد: امیدوارم فیلم از نظر تصویر به خوبی روایت شده باشد من و آقای خواجه پاشا تقریباً با هم سینما را شروع کردیم. از ابتدای این کار با آقای لطفی بودم. اینکه فیلمبردار از ابتدا با فیلمساز همکاری کند خیلی مهم است چرا که می‌توان با وسواس منطقی لوکیشن مناسب را پیدا کنیم. در این پروژه ۴۵ روز فیلمبرداری صورت گرفت اما ماه‌ها در این پروژه همراه بودم.

ایمان کرمیان طراح جلوه‌های ویژه میدانی بیان کرد: به عنوان جانشین آقای نصرالهی در پروژه حضور داشتم و طراحی جلوه‌های ویژه میدانی را نیز برعهده دارم. سعی کردم تا همیشه به خوبی در پروژه‌ها کار کنم و در این فیلم نیز براساس تعریف کارگردان کار مورد نظر را انجام دهم.

روح الله زمانی درباره عاشق شدن خود گفت: بله عاشق شده‌ام. زندگی جلوی دوربین با واقعیت متفاوت است اما آن لحظه عاشق بودم اما الان نه.

خواجه پاشا درباره موسیقی فیلم بیان کرد: بعد از جشنواره با یک موسیقی خوب در خدمت مخاطبان خواهیم بود. بی شک اتفاقات بومی چیزی است که جهان می‌خواهد از ما ببیند و باید در این زمینه تلاش کنیم و زیبایی منطق مختلف جغرافیایی را نشان دهیم. باید سینما را به سمت این اقلیم‌ها ببریم و از بازیگران این مناطق استفاده کنیم تا چهره‌های جدیدی را به سینما ارائه دهیم. آقای میرکریمی از سینما جدا شدنی نیست و بسیار در سینما تأثیر گذار بوده است و اگر فیلم من شبیه سینمای وی شده بسیار خوشحال هستم.

خروج از نسخه موبایل