«کت چرمی»؛ این کت تکراری را چه کسی تن عزتی کرد؟

سازندگان فیلم «کت چرمی» با اشاره به نقش محمدحسین مهدویان در این فیلم، هرگونه شباهت میان «کت چرمی» با «مرد بازنده» یا «زخم کاری» و وجود شباهت‌های زیاد در بازی جواد عزتی در این سه اثر را رد کردند.

به گزارش سینمای خانگی به نقل از ایسنا، فیلم «کت چرمی» با حضور جمعیتی بیشتر از روزهای گذشته در پردیس سینمای ملت به نمایش درآمد.

در نشست مطبوعاتی این فیلم که با حضور کارگردان، تهیه‌کننده، نویسنده، فیلمبردار و یک بازیگر جوان برگزار شد، کامران حجازی تهیه‌کننده ابتدا به مردم ایران و زلزله‌زدگان خوی تسلیت گفت و در پاسخ به چند سوال درباره شباهت کاراکتر جواد عزتی در فیلم «کت چرمی» با «مرد بازنده» بیان کرد: شاید فقط به لحاظ کانسپت شباهتی میان آنها وجود داشته باشد. دغدغه ما در این فیلم آسیب‌های اجتماعی بود نه بهزیستی. نه ما از آنها کمکی خواستیم و نه آن‌ها کمک کردند.

وی درباره شباهت جواد عزتی به بازی‌اش در «زخم کاری» گفت: خود عزتی باید پاسخ دهد ولی به نظرم هیچ سخیتی با هم ندارند.

حسین میرزامحمدی درباره انتخاب دیگر بازیگران به جلساتی با کامران حجازی اشاره کرد و گفت: این دوستان به من اعتماد کردند تا در کنار یک فیلمساز اول باشند و جواد عزتی فراتر از یک بازیگر است که حداقل برای من اینطور بود. 

او در پاسخ به اینکه انتخاب جواد عزتی چقدر به فیلم «خورشید» ربط داشت، یادآور شد : سال ۹۹ که فیلمنامه را نوشتم اصلا آن فیلم را ندیده بودم ولی انتخاب اصلی ما از ابتدا جواد عزتی بود.

وی ادامه‌ داد: قبل از« زخم کاری»و« مرد بازنده»، ایده «کت چرمی» شکل گرفت و فیلم من قبل از فیلمبرداری «مرد بازنده» در جریان بود و با آقای حجازی صحبت کردیم.

میرزامحمدی درباره شباهت قهرمانی فیلمش به فیلمهای کیمیایی گفت: مسعود کیمیایی استاد قابل احترامی است ولی قهرمان فیلم من با قهرمان‌های آقای کیمیایی فاصله دارد و وام‌دار آثار ایشان نبودم.

او درباره حضور مهدویان هم بیان کرد: شاید آقای مهدویان زبان روایتگری و تصویرشان با من فرق داشته باشد ولی او کارگردانی است که سینما را میشناسد و بلاشک به من کمک کردند و در بخش پست پروداکشن ایده‌های خوبی دادند.

تنها بازیگر حاضر در نشست سارا حاتمی بود که خودش گفت، اولین تجربه بازیگری‌اش سریال «زخم کاری» بود و «کت چرمی» دومین کارش بوده که البته جدی‌تر هم بوده است.

او افزود: آقای عزتی سر هر سکانس برای باورپذیری نقش خیلی به من کمک کرد.

آرمان فیاض فیلمبردار فیلم هم در این نشست حضور داشت و گفت که فیلمبرداری «کت چرمی» برای خودش چالش جالبی بود چون تاکنون در فیلمی به این اندازه روایتگر ، کار نکرده بود.‌

وی در پاسخ به سوالی درباره کم و کیف خوانش فیلمنامه توسط قوه قضاییه بیان کرد: پروسه بازنویسی فیلمنامه و اخذ پروانه از وزارت ارشاد، ۶ ماه زمان برد. ارشاد و شورای پروانه ساخت اگر فیلمنامه چالشی داشته باشد به ما اعلام می کند و ما با آنها وارد مذاکره می شویم. درباره این فیلم اتفاقی نیفتاد و شاید لزومی ندیدند و ما هم با قوه قضاییه وارد گفتگو نشدیم.

تهیه کننده درباره اینکه چالشی برای دریافت پروانه ساخت داشته است یا خیر گفت: پروسه پروانه ساخت ما طولانی شد، چون موضوعات این چنینی دستخوش تغییرات می شود و شاید در چنین مواردی فیلمنامه اولیه را نتوان ساخت. پروسه ای که طی کردیم اما اینگونه نبود که از چیزی که می خواستیم صرف نظر کنیم. یک تعامل دو طرفه بین ما و شورای پروانه ساخت وجود داشت. اینکه بگوییم فیلمی برای دریافت پروانه ساخت چالش ندارد شاید درست نباشد اما مهم تعاملی است که بین گروه ما و شورا شکل گرفت و در نهایت فیلم ساخته شد.

تهیه کننده «کت چرمی» در پایان درباره حضور نیافتن برخی بازیگران در نشست های خبری تصریح کرد: اتفاقی اخیرا رخ داده که خوشایند نیست باید تلاش کنیم با خط کشی بین مردم و بازیگران باعث انشقاق نشویم؛ ما تیم پربازیگری داشتیم و علاوه بر این همه ما به دموکراسی معتقدیم. علاوه بر اینها بازیگران ما سر پروژه های دیگری هم بوده اند و با همه این احوالات بوده است که بازیگران تصمیم گرفته اند که بیایند یا نیایند. بازیگران پروژه ما و همه کارها به سینما کمک کرده اند و آنها باعث شدند ما فیلم بسازیم و به نظرم بین مردم و بازیگران خط کشی نکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید