سینمای خانگی: مدیر بخش «جایزه شیراز» سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی معتقد است که هنرمندان این بخش با نگاهی دقیقتر به الزامات قالب و محتوا و سنجیدگی و خلاقیت بیشتر در برقراری تناسب میان این دو، آثاری زیباتر آفریدند.
به گزارش سینمای خانگی سیدرسول موسوینژادیان مدیر بخش «جایزه شیراز» سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی درباره این بخش گفت: از اوایل تابستان 1403 بود که فراخوان جایزه ویژه شیراز با عناوین آثار موسیقایی، تجسمی، رادیویی، تلویزیونی، سینمایی، مکتوب و نمایشنامه، هنرهای سنتی و صنایعدستی، تولید محتوای مجازی و عکس در قالب رویداد ویژه عکاسی(فوتوماراتن). معماری و قومنگاری منتشر شد.
وی ادامه داد: مهلت ارسال آثار تا 15 مهرماه بود که این مهلت دو بار تمدید شد. از طرف هنرمندان عزیز در سراسر کشور تعداد 908 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال و هیئت محترم داوران از روز دوم آبان ماه سال جاری کار داوری خود را شروع کردند. پس از بررسی آثار دریافتی در حوزههای مذکور، داوران محترم جمعبندی نظرات تخصصی خود را در مورد آثار اعلام کردند.
مدیر بخش جایزه شیراز اظهار کرد: آنچه در حوزه عکس و آثار تصویری اعم از سینما، تلویزیون و پویانمایی و نیز تولیدات رادیویی در این رویداد اتفاق افتاد، مشارکت بالا و ارسال آثار کیفی به دبیرخانه و انتخاب تولیدات ارزشمند تصویری و توجه ویژه به موضوعات مختلف در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در این بخش و شایسته تقدیر و تشکر از هنرمندان عزیز از سراسر کشور به ویژه استان فارس است.
وی افزود: در بخش هنرهای تجسمی، صنایعدستی و هنرهای سنتی که وجه مثبت و متمایز استان از لحاظ تعداد هنرمندان سرشناس و مراکز هنری نسبت به سایر نقاط کشور است، از لحاظ کمی در برخی از رشته ها انتظارات مورد نظر برآورده نشد. این بخش میتوانست بخش سرآمد جشنواره جایزه شیراز باشد که امیدواریم با تدابیر متفاوت دبیرخانه جشنواره در دورههای بعد، این ظرفیت عظیم، جایگاه خود را در جشنواره بدست آورد.
موسوینژادیان بیان کرد: در بخش آثار مکتوب نیز با توجه به تعداد نویسندگان و پژوهشگران حوزه میراثفرهنگی و گردشگری در استان و کشور و نیز تعداد آثار تولیدشده، مکتوبات واصله به دبیرخانه کمتر از تعداد مورد انتظار بود که امید است با اطلاعرسانی مناسب در دورههای بعد این نقیصه نیز برطرف شود.
وی ادامه داد: در بخش آثار موسیقایی علیرغم انتظار ارسال آثار بیشتر در این بخش، اما از لحاظ کیفی و محتوایی شاهد تولیدات ارزشمندی در این حوزه بودیم. در بخش فضای مجازی نیز تولیدات ارزشمندی در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در کشور صورت گرفته است، لیکن تعداد آثار ارسال شده به جشنواره پائینتر از حد انتظار بود.
مدیر بخش جایزه شیراز تصریح کرد: در میان عزیزان هنرمند، بودند کسانی که با نگاهی دقیقتر به الزامات قالب و محتوا و سنجیدگی و خلاقیت بیشتر در برقراری تناسب میان این دو، آثاری زیباتر آفریدند.
وی در پایان گفت: صمیمانه سپاسگزاریم از تمامی هنرمندان عزیزی که فراخوان سومین جشنواره بینالمللی چند رسانهای میراثفرهنگی بهویژه «جایزه شیراز» را اجابت کرده و با فرستادن آثاری درخور به غنای کیفی و کمی این جشنواره افزودند و در هر چه باشکوهتر برگزار شدن این جشنواره سهم تعیینکنندهای داشتند.